• WWW.TAVOGYVUNAS.LT - INFORMACINIS PORTALAS GYVŪNŲ MYLĖTOJAMS!
  • El. paštas: info@tavogyvunas.lt

Šuoka – gyvūnų priežiūra Vilniuje

ŠUOKA - GYVŪNŲ PRIEŽIŪRA VILNIUJE

Šuoka – gyvūnų priežiūra Vilniuje

  • Auklės
  • Gyvūnų viešbučiai
  • Vilnius

Aprašymas

Šuoka – gyvūnų priežiūra Vilniuje, ir Vilniaus apylinkėse. Šunų vedžiojimas, socializacija, šeimininkų konsultavimas mitybos, auginimo klausimais.

Su gyvūnas, žirgais ir šunimis, užsiimu jau daugelį metų. Mano manymu, tiek žirgas, tiek šuo, turi atskleisti savo gebėjimus maksimaliai, ir tuo jaustis pilnavertiškai gyvendamas tarp žmonių. Kiekvienas sutiktas gyvūnas mano gyvenime yra naujas mano mokytojas, skatinantis mane ieškoti tinkamo priėjimo ir bendravimo formos, kad atrastume vieną ir abiems suprantam kalbą.
Mano pasiekimai gyvūnų priežiūros srityje – baigta žirgininkystės verslo darbuotojo profesija, kartu išklausyta ir perskaityta nemažai Gyvūnų priežiūros darbuotojo paskaitų. Daug seminarų ir mokymų šunų psichologijos, priežiūros ir dresūros temomis. Daug metų dirbta su žirgais Lietuvoje ir užsienyje. Metus laiko dirbta gyvūnų viešbutyje Lietuvoje. Antus metus dirbu gyvūnų prekių parduotuvėje, kurioje svarbiausia – patarti ir padėti šeimininkui ir augintiniui.

Tikiuosi, jog šis žingsnis sukuriant Šuoką, bus didelis šuolis mano nesibaigiančiame mokymosi procese ir padės atrasti dar gilesnį ir subtilesnį ryšį su keturkojais, kurie tokie brangūs mano gyvenime.

Linkėjimai,

Gustė J.

To apply for this job email your details to raseliukas@gmail.com

Review Šuoka – gyvūnų priežiūra Vilniuje

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *